Kreiranje novih koncepata

Pretvaramo vašu viziju u uspješnu stvarnost.

Pomažemo vam u isporuci tržišno vodećeg novog restorana, koncepta brze hrane ili kafića

Ovaj strukturirani proces smo osmislili na temelju našeg iskustva u kreiranju i razvoju ugostiteljskih koncepata u industriji. Ova usluga je namijenjena onima koji traže cjelokupnu uslugu kreiranja novog koncepta, od početka do kraja.

Kreiranje novih koncepata

Znamo da je lansiranje potpuno novog ugostiteljskog koncepta ili poboljšanje postojeće ponude izazovno:

Promjene u potražnji potrošača

Navike u prehrani i trendovi u hrani mijenjaju se sve brže. Imate li jelovnik u skladu s aktualnim trendovima i kontinuiranu liniju novih ideja i jela?

Izazovi na tržištu rada

Rastući nedostatak vještina i povećanje troškova rada znače da ugostiteljski objekti moraju temeljito planirati svoje radne modele.

Razvojni način razmišljanja

Imate li tim i unutarnju stručnost za razvoj i lansiranje? Partnerstvo s ekspertima u ranoj fazi pomoći će vam izbjeći buduće pogreške.

Rastući troškovi

Cijene najma prostora, radne snage i sastojaka su u porastu. Razvoj rigorozne financijske prognoze može vam pomoći ojačati vaše planove.

Detaljno operativno planiranje

Za isporuku dosljedno izvrsnog iskustva potrebno je detaljno planiranje; od izgleda objekta i kuhinje, potreba za opremom, protoka proizvoda i ljudi, do opskrbnog lanca.

Potrebno je vrijeme

Kreativni i razvojni procesi zahtijevaju vrijeme. Naš tim bit će s vama kroz cijeli put.

Oživljavanje ideje

Radimo zajedno s osnivačima i investitorima. Zajednički ćemo kreirati koncept kroz vašu viziju, našu stručnost, temeljito istraživanje i našu zajedničku kreativnost. Izazivanje i nadogradnja ideja osigurava da se vizija oživi na najbolji mogući način.

Inovativni koncepti

Putovanje kroz iskustvo

Od uzbuđenja otkrivanja novog mjesta, do upečatljivog dizajna i pažljivo dizajniranih jelovnika. Ponuda izvrsnog, kvalitetnog jela i pića – svaki korak putovanja isplaniran je kako bi se osiguralo da vaši gosti dobiju najbolje iskustvo od početka do kraja.

Optimizacija poslovanja
Razvoj jelovnika

Operativni uspjeh

Srce operacije je kuhinja – gdje kuhari marljivo sjeckaju, miješaju, blendaju, kuhaju i prezentiraju prekrasna jela. Dobri sustavi i procesi osiguravaju da vaši gosti uživaju u restoranskom iskustvu, nesvjesni užurbanosti koja se odvija iza kulisa.

Edukacija osoblja

Obučeni tim

Izvrsna usluga i upravljanje od strane ljubaznog, dobro obučenog i motiviranog tima podići će korisničko iskustvo s dobrog na izvanredno. Mi ćemo obučiti vaš tim i pomoći im da preuzmu uzde, osiguravajući da je poslovanje spremno za budući uspjeh.

Saznajte kako vam možemo pomoći.

Zakažite sastanak